donderdag 13 mei 2010

vraagje aan jullie


hoihoi
ik wil graag vragen of een van jullie al eens naar t stempelmekka in hagen (duitsland) is geweest?
t lijkt mij zo ontzettend leuk en ben benieuwd naar jullie ervaringen!
is het te doen op een dag of kun je beter een nachtje erbij plakken haha
en t is van hier geloof ik een uurtje of drie rijden dus dacht laat ik eens even vragen of jullie ervaringen zijn
liefs syl

6 opmerkingen:

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Ik ga nu 4 jaar geweest naar het stempelmekka ik vind het helemaal super ,ik weet dat er veel 1 dag gaan maar ik ga altijd 2 dagen het is gewoon erg leuk om een nachtje weg te zijn. Het is denk ik ietsje kleiner als de art specially en er zijn geen workshop of een winkel moet zelf iets doen wel zijn er overal demo's.Ik vind het altijd een feest om er heen tegaan.

groetjes Agnes

hobby@Janet zei

hoi..hoi

Ik las je vraag en het enige wat ik weet is dat het wel heel groot is..maar dat heb ik alleen maar van horen zeggen. Misschien moet je Thea van theacrea eens vragen..ik geloof dat die er al eens hebben gestaan met een stand.

Als je gaat veel plezier...!!

Groetjes Janet

Mariska zei

Hoi Sylvia,
Ben er nog nooit geweest maar van horen zeggen zou het er heel leuk zijn. Qua grote ongeveer zoals Zeist maar minder exposanten/grotere stands. Hagen is goed aan te rijden. Voor mijn werk ga ik weleens naar Bochum en daar is het vlakbij (Hagen is iets verder). Naar Bochum rij je in iets meer dan drie uur. Zonder file uiteraard ... Vorige week kwamen we terug van vakantie en deden we er van Bochum naar huis meer dan 5 uur over. Dat kan dus ook.

Suze zei

Ik zou het niet weten Syl.
Maar het lijk mij leuker en een nachtje bij te nemen hiii en dan met een hele groep gezellig.

Liefs Suze

anita01 zei

Hai Syl,

Het is razend druk en laatste keer mega warm, Zeist is wat dat betreft mooier hoor en leuker. Mijn vriendinnen gingen altijd, ik vond het gewoon tever....maar zou zeggen probeer het uit en ga erheen....er staan toch ook weer andere zaken als in Nederland. Ook zijn er uitverkoop bakken, tja spiegeltje mee voor dus rode ummetjes....succes en ik lees het graag.

Warme groetjes,
Anita

akkina van steen zei

Hoi Sylvia
ik ben al verschillende keren naar de stempelmekka geweest maar ik vind het in zeist veel gezelliger hoor op de stempelmekka vind ik persoonlijk het achteruit gaan
dus de keuze ligt bij jou
groetjes Akkina